✔  Leverans inom 2-3 dagar

✔  Ursprunglig utvecklare

Betalning i efterhand

✔  Leverans inom 2-3 dagar*

  Betalning i efterhand

  4.6/5 betyg

Vanliga frågor

Hur lång livslängd har Störttrumman?

Störttrumman är mycket solid och är speciellt tillverkad för dumpning av olika typer av grus. Det är dock en produkt som är utsatt för slitage. De faktorer som påverkar användningstiden är grusets typ, storlek och vikt, hur du har installerat Störttrumman och hur hårt du har spänt den.

Naturligtvis är intensiteten i användningen en viktig faktor för produktens livslängd. Många kunder rapporterar att Störttrumman fortfarande är helt intakt efter att de har använt den. Produkten håller för minst 4- 5 kubikmeter sopor

Kan jag använda Störttrumman utan tratt?

Ja, Störttrumman kan användas utan tratt. Vi rekommenderar dock att man använder en påfyllnings tratt eftersom det förenklar hanteringen och installationen. Vi erbjuder själva en tratt.

Hur många våningar kan jag använda Störttrumman till?

En enda Störttrumma är 3 meter lång och passar därför för ungefär 1 våning. Om du behöver två våningar kan du köpa två stycken och helt enkelt koppla ihop dem. Vi testade själva produkten upp till en höjd av 27 meter. Vi har haft kunder som har använt den i mer än 30 meter, men vi kan inte garantera säkerheten på den höjden.

Vilken typ av grus kan jag använda med Störttrumman?

Vi har testat Störttrumman med positivt resultat i betongarbeten, glas- och trä rivningsarbeten. Vi har även gjort omfattande tester med vassa material som trä med spik.

Vår produkt används också ofta för att gjuta grus och sand. Se till att slangen är ordentligt åtdragna och att den inte är knuten. Dra åt Störttrumman så vertikalt som möjligt (särskilt när det gäller tungt och vasst skräp) för att undvika onödiga skador och optimera livslängden.

Måste jag använda Störttrumman vertikalt?

Vi rekommenderar att du använder Störttrumma så vertikalt som möjligt. Många kunder installerar också produkten mer horisontellt, men det gör att produkten slits snabbare.

Hur lång är leveranstiden?

Om beställningen görs på en arbetsdag före 21:30 levereras beställningen inom 2 dagar.

Kan jag korta den flexibla Störttrumman (mellanstorlek)?
Ja, Störttrumman har anslutningsöglor på 3 punkter. En uppsättning i botten, en uppsättning i mitten och en uppsättning i toppen. Om du ska koppla ihop 2 (eller fler) delar kan du välja hur långt du låter den andra delen glida över den första. Om du väljer att ansluta den andra delen till den nedre uppsättningen öglor i den första delen blir den totala längden längre än om du väljer att ansluta den andra delen till den mellersta uppsättningen öglor i den första delen.
Hur mycket kostar den Flexibla Störttrumman?

Du hittar alla priser här.

Hur ansluter jag Störttrumma till en annan del?

Störttrumman innehåller öglor som enkelt kan kopplas samman med krokar, robust rep eller robusta Ty-Raps. Naturligtvis finns det andra sätt att koppla ihop dem, så länge de bildar en solid förbindelse.
Vi tillhandahåller gratis och tillräckligt med anslutningsmaterial med varje beställning.

Kan jag betala på konto?

Vi skickar automatiskt en faktura efter varje beställning. Om du har ett företag och vill betala på konto kan du göra din beställning via kontaktformuläret. Vi skickar då en inköpsfaktura till dig.

Hur fäster jag produkten på ett fönster utan ram?

Du kan fästa Störttrumman på krokarna på tratten. Genom samma krokar kan du tränga in ett band, en kedja eller ett rep. Fäst ändan av det i ramen. Om det inte finns någon ram kan du fästa den på ett annat föremål: radiator under fönstret, krok i väggen, sängben osv. Genom att leka med bandets längd kan du se till att tratten (med Störttrumman fastsatt) hänger perfekt utanför fönstret.

Kort sagt: det behövs ingen ram för att fästa produkten.

Kan jag dumpa gruset i en skottkärra eller stor påse?

Absolut! Det är inte nödvändigt att använda en skräpbehållare. Vi rekommenderar dock att du fäster skräpslangen ordentligt.