✔  Leverans inom 2-3 dagar

✔  Ursprunglig utvecklare

Betalning i efterhand

✔  Leverans inom 2-3 dagar*

  Betalning i efterhand

  4.6/5 betyg

En flexibel Störttrumma

Störttrumman är ett innovativt sätt att göra sig av med grus, städa hus och dumpa grus. Störttrumman är det bästa alternativet till en fast skräpkanal, den är tillverkad av högkvalitativt, hållbart syntetiskt material och är utformad för att göra det säkra bortskaffandet av skräp så enkelt som möjligt.

En Störttrumma är 3 meter lång och lämpar sig därför för minst en våning. Vill du dumpa från en högre våning? Inga problem! Störttrumman är utformad så att den enkelt och mycket snabbt kan anslutas till en annan. Du kan också mycket enkelt korta ner Störttrumma.

Måste du riva ett rum, städa ett hus, ta bort grus från ett tak eller ett annat projekt med byggnadsavfall? Vill du inte hålla dig till hyresperioder och hantera komplicerad montering? Då är vår flexibla Störttrumma precis vad du behöver. Läs vidare för att ta reda på vilka fördelar Störttrumman har jämfört med den “traditionella” rännan.

Störttrummor

Vad kan vår flexibla Störttrumma användas till?

Tack vare det starka materialet och en enkel och snabb installation kan Störttrumman användas för en mängd olika projekt. Störttrumman kan fästas med olika material (spännband, rep, kedja, krok). För de flesta projekt är det idealiska alternativet ett spänningsband, som du enkelt kan ansluta till tratten. Du kan sedan fästa spänningsbandet på den idealiska platsen för dig: fönsterkarm, radiator, balkong, fönster, avloppsrör osv. Om du vill rengöra hängrännor kan du helt enkelt fästa tratten på hängrännan med krokar.

Rivningsarbete

Flexibel Störttrumma är mycket stark och lämpar sig för dumpning av bråte från en eller flera våningar.

Takmaterial

Skräptratten är idealisk för att skicka ner takmaterial som grus, takpapp och kakel från taket.

Rengöring av hängrännan

Störttrumman är också idealisk för att rengöra hängrännor och tak med nästan inget slitage.

Rengöring

Mycket material måste dumpas när man rensar ut lägenheter, och Störttrumman är idealisk för detta.

Andra situationer

Den flexibla Störttrumman lämpar sig för många material. Tvivlar du? Kontakta oss – vi ger dig gärna råd.

Fördelarna med den flexibla Störttrumman.

Lätt att använda

På bara några minuter kan du installera den flexibla Störttrumman och dumpa ditt grus. Vem som helst kan hantera Störttrumman och endast en person behövs för installationen.

Låg buller- och dammnivå

Störttrumman minskar buller, vilket är bra för din omgivning och för dig själv. Den minskar också dammet jämfört med en traditionell produkten. Detta fungerar enkelt för dig och din omgivning!

Lätt att placera och flytta

Tack vare sin flexibilitet kan du nå nästan vilket utrymme som helst. Om du behöver flytta den till en annan sida av byggnaden kan du enkelt vika ihop den och veckla ut den igen på nästa plats.

Ekonomiskare än att hyra

Ingen hyresperiod, dyra leverans- och upphämtnings kostnader. Därför är det billigare att köpa Störttrumman än att hyra en traditionell från våra konkurrenter.

Mycket snabb montering och leverans

Störttrumma levereras inom 2 arbetsdagar om du beställer före 21:30. Installationstiden beror på den totala längden, men vanligtvis installerar du den inom 10 minuter.

Kompakt, stark och robust

Störttrumma kan fällas ihop och är så kompakt att den knappt tar upp något utrymme så att du alltid kan ta den med dig. Dessutom är Störttrumman mycket stark och robust.

Kontakta oss, vi hjälper dig gärna.

På mobil

Vi är tillgängliga från måndag till fredag från 08:00-17:00. För alla dina frågor står vi till din tjänst på 0031 341-231-003.

Via e-post

Från måndag till lördag svarar vi på din fråga så snart som möjligt. Du kan kontakta oss på info@stort-slurf.eu för alla dina frågor.

Kontaktformulär

Du kan enkelt ställa alla dina frågor via vårt kontaktformulär. Under våra öppettider svarar vi på dina frågor så snart som möjligt.