✔  Leverans inom 2-3 dagar

✔  Ursprunglig utvecklare

Betalning i efterhand

✔  Leverans inom 2-3 dagar*

  Betalning i efterhand

  4.6/5 betyg

Hur använder man den flexibla Störttrumma?

För att göra det så enkelt och tydligt som möjligt har vi skapat en steg-för-steg-guide nedan. Du kan också se vår videohandledning genom att klicka på länken nedan.

1 - Sätt fast Störttrumma på påfyllningstratten

Det första steget är att fästa Störttrumma på fyllningstratten, som du kan beställa i vår webbshop. Det är också möjligt att använda Störttrumma utan tratt eller att ansluta den till din egen konstruktion. Vi rekommenderar dock att du använder en påfyllningstratt.

2 - Koppla ihop flera sektioner vid behov

Det andra steget är att ansluta flera delar om det behövs. Detta är mycket enkelt och varje beställning levereras med gratis anslutningsmaterial. En enda Störttrumma är 3 meter lång och kan enkelt anslutas till en annan eller förkortas vid behov.

3 - Fäst tratten i byggnaden (en kedja är inte nödvändig, den kan ersättas av en spännband).

Därefter kan du fästa Störttrumma och påfyllningstratten på byggnaden. Vi rekommenderar att du tar Störttrumman inomhus till den avsedda våningen och sedan fäller ut den utanför. Ett annat alternativ är att lyfta upp Störttrumman utifrån med ett rep.

4 - Fäst Störttrumman tätt vid behållaren (eller annat föremål) på marken.

Det fjärde steget är att fästa Störttrumman vid behållaren på marken. Den kan också fästas på en stor påse, skottkärra eller annan behållare.
Se till att änden inte är mer än 50 cm ovanför behållaren. Montera den inte högre för att garantera säkerheten i din omgivning.

5 - Släng ditt byggnadsavfall i Störttrumman.

Sedan är det dags att dumpa ditt byggnadsgrus. Du kan dumpa ditt skräp med en hink, skottkärra eller kasta de lösa delarna direkt i den flexibla Störttrumman. Se till att du ställer Störttrumman så vertikalt som möjligt, utan knutar.