✔  Leverans inom 2-3 dagar

✔  Ursprunglig utvecklare

Betalning i efterhand

✔  Leverans inom 2-3 dagar*

  Betalning i efterhand

  4.6/5 betyg

Leverans

Alla våra riktlinjer för leverans finns på den här sidan. Vi tycker att det är viktigt att informera våra kunder så tydligt som möjligt.

Leveranstid
Om du beställer före 21:30 på en arbetsdag skickas paketet samma dag. I allmänhet levereras det inom 2 arbetsdagar. Beställningar levereras från måndag till fredag. Vi skickar alla beställningar via paketpost med ett spårnings nummer.

Tänk på att vi har paket som levereras av en pakettjänst (DPD/DHL) och att det i mycket exceptionella fall kan uppstå en liten försening.

Fraktkostnader
Fraktkostnaderna är 77 sek. Detta gäller för hela Polen utan undantag. Inga andra avgifter såsom import- eller tullavgifter är tillämpliga.

Transportör
Vår huvudsakliga transportör är DPD. På begäran kan vi även skicka med DHL.

Returer

Returer och återbetalningar
Du har rätt att ångra detta avtal inom 14 dagar utan att ange någon anledning. Ångerfristen löper ut efter 14 dagar från den dag då du förvärvar eller en tredje part som inte är transportören och som du angett förvärvar, fysisk besittning av den sista varan.

För att utöva ångerrätten måste du informera oss om ditt beslut att häva avtalet genom ett tydligt meddelande (t.ex. ett brev som skickas med post eller e-post).
För att iaktta uppsägningsfristen räcker det att du skickar ditt meddelande om ditt utövande av uppsägningsrätten innan uppsägningstiden har löpt ut.
Skicka tillbaka den i originalskick med bevis på köpet så byter vi den eller betalar tillbaka den.

Med ursprungligt skick menar vi:
– Du har behållit alla originalförpackningar och etiketter i gott skick och produkten kan säljas vidare till fullt pris.
– Du har inte använt produkten.
– Produkten innehåller inga personuppgifter och är inte registrerad på en användare.

Om du av någon anledning är missnöjd med vårt förslag till lösning kan du lämna in ett klagomål till EU:s webbplats för tvistlösning online.